Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Pauline gispen - 2017-04-01 21:59:42

Iedere keer weer weet Liz mij weer een ontspannen gevoel te geven. Ze helpt mij super om mijn sport prestaties te kunnen blijven doen

Peter - 2012-08-07 22:10:18

Als je sportmasseur bent kan je jezelf niet masseren maar ik had wel klachten aan een bilspier en hamstring. Ik ben met  mijn klachten bij Liz terecht gekomen en die heeft mij nu elke week onder handen. De intensieve behandeling heeft zijn uitwerking niet gemist. Liz geeft kundige en stevige sportmassage tot diep in de spier daar waar de klacht aangepakt moet worden. Zij behandeld niet alleen de klacht, maar verdiept zich ook in literatuur wat er over bekend is waardoor zij een zo effectief mogelijke behandeling kan geven met als toevoeging advies over rekken en strekken.
Liz ik blijf bij je terug komen, bedankt.

groeten Peter  GrinGrinGrin


Ron - 2012-01-30 23:23:24

Ik kan Liz van harte aanbevelen de massages zijn desgewenst stevig en zeer effectief. Echt een absolute aanrader.(veel massages meegemaakt)
Is ook zeer deskundig in haar vakgebied.
Liz je bent TOP!!
En bedankt  voor de massages.

Ron (Nieuwveen-Schoonhoven)


Renee - 2011-12-30 10:22:02

Hoi Liz,

Wat heb je fantastisch werk verricht.Heerlijk. Ik wil nog niet te vroeg juigen, maar het lijkt erop dat m'n duizeligheid weg is. Ik voel me herboren. Dankjewel!!!!!!

Groetjes,
Renee

Reneke - 2011-07-12 21:19:54

Hoi Liz,

Wat een mooie heldere website. Alle massages klinken even aantrekkelijk. Nu weet ik helemaal niet meer welke ik m.... zal kiezen Grin.
Maar ik weet wel zeker dat we er samen wel uitkomen haha.

Groetjes en tot gauw!
Reneke

greet - donderdag 24 februari 2011Ha buuf,

Dat wordt proffesioneel zo aan de  Amstel!  Jij al helemaal je eigen website, nu ik nog.
Leuk hoor, heel veel succes met alle massages.
Die indische voet massage lijkt mij ook nog wel wat. Eerst de voetjes scrubben, anders heb jij straks nog spierpijn van al mijn eeltriggeltjes.


Liefs en snel tot ziens,
Greet