Gastenboek

9 gedachten over “Gastenboek

 1. Ha buuf,

  Dat wordt proffesioneel zo aan de  Amstel!  Jij al helemaal je eigen website, nu ik nog.
  Leuk hoor, heel veel succes met alle massages.
  Die indische voet massage lijkt mij ook nog wel wat. Eerst de voetjes scrubben, anders heb jij straks nog spierpijn van al mijn eeltriggeltjes.

  Liefs en snel tot ziens,
  Greet

 2. Hoi Liz,

  Wat een mooie heldere website. Alle massages klinken even aantrekkelijk. Nu weet ik helemaal niet meer welke ik m…. zal kiezen :-).
  Maar ik weet wel zeker dat we er samen wel uitkomen haha.

  Groetjes en tot gauw!
  Reneke

 3. Hoi Liz,

  Wat heb je fantastisch werk verricht.Heerlijk. Ik wil nog niet te vroeg juigen, maar het lijkt erop dat m’n duizeligheid weg is. Ik voel me herboren. Dankjewel!!!!!!

  Groetjes,
  Renee

 4. Ik kan Liz van harte aanbevelen de massages zijn desgewenst stevig en zeer effectief. Echt een absolute aanrader.(veel massages meegemaakt)
  Is ook zeer deskundig in haar vakgebied.
  Liz je bent TOP!!
  En bedankt  voor de massages.

  Ron (Nieuwveen-Schoonhoven)

 5. Als je sportmasseur bent kan je jezelf niet masseren maar ik had wel klachten aan een bilspier en hamstring. Ik ben met  mijn klachten bij Liz terecht gekomen en die heeft mij nu elke week onder handen. De intensieve behandeling heeft zijn uitwerking niet gemist. Liz geeft kundige en stevige sportmassage tot diep in de spier daar waar de klacht aangepakt moet worden. Zij behandeld niet alleen de klacht, maar verdiept zich ook in literatuur wat er over bekend is waardoor zij een zo effectief mogelijke behandeling kan geven met als toevoeging advies over rekken en strekken.
  Liz ik blijf bij je terug komen, bedankt.

  groeten Peter  :-):-):-)

 6. Iedere keer weer weet Liz mij weer een ontspannen gevoel te geven. Ze helpt mij super om mijn sport prestaties te kunnen blijven doen

 7. Ik kom al een tijdje bij Liz. Ik heb al jaren pijn in mijn rug en was erg sceptisch. Ik heb al zo veel behandelingen gehad van verschillende soorten. Maar na de behandelingen van Liz gaat het een stuk beter. Nu hebben we een lockdown gehad door het covid19 virus. En mag ik God zij dank weer naar haar toe.
  Liz je bent de allerbeste ????

 8. Hoi Liz, fijn dat je weer aan de slag kunt. Gisteren voor het eerst na maanden je weer gesproken en een massage gehad. Zoals van ouds was het weer top, dankjewel!!!

 9. Na lange tijd weer een behandeling gehad. Soms niet altijd even prettig ☺.
  Het is niet alleen fijn een behandeling te krijgen maar ook de gesprekken zijn fijn.

  Dankjewel!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *